نظارت بر صدای محیط راه های مختلفی دارد مانند استفاده از دوربین مدار بسته ای که میکروفون نیز در ساختار آن تعبیه شده است و هم چنین استفاده از میکروفون و اتصال آن به دستگاه ضبط کننده.
در این مقاله به بررسی روش اول می پردازیم:
در نام گذاری دوربین مدار بسته دارای میکروفون، اغلب از حرف S که ابتدای کلمه Sound است استفاده می شود تا خریداران به راحتی بتوانند دوربین میکروفون دار و بدون میکروفون را تنها از روی نام شان تشحیص دهند.
دریافت صدا در این دوربین مدار بسته ، بسته به مدل و نوع دوربین، به صورت آنالوگ یا دیجیتال انجام می شود. ولی برای انتقال صدا از بستر اینترنت لازم است حتما امواج صدا به دیجیتال تبدیل شود.
هنگام نظارت نیز، به راحتی می توان هم به صورت جداگانه صدا ها را گوش کرد و هم همراه با تصویر ضبط شده، صدای محیط را گوش داد.
اغلب دستگاه های ضبط کننده همان طور که قادر به ضبط حرکت هستند و در صورت سکون، ضبطی انجام نمی شود، برای صدا نیز آستانه ای تعیین می کند تا اولاً حافظه سیستم با ضبط کلیه صدا ها در مدت زمان کم پر نشود، هم چنین از ضبط نویز های محیط جلوگیری شود. تعیین این آستانه می تواند به صورت اتوماتیک یا به صورت دستی به دلخواه ناظر انجام شود.
اما لازم است بدانید در محیط هایی که دوربین مدار بسته میکروفون دار وجود دارد بهتر است برای پردازش بهتر صدا، از پخش موزیک به مدت طولانی در محیط جلوگیری به عمل آید زیرا باعث می شود اصوات انسانی به خوبی دریافت نشود هم چنین با گذر دامنه صوت از آستانه، حافظه دستگاه ضبط کننده به زودی پر شود، اغلب کارشناسان معتقدند پخش موزیک در محیطی که دوربین مدار بسته میکروفون دار دارد باعث کاهش عمر میکروفون می شود و از آن جایی که اغلب این نوعدوربین مدار بسته به صورت پکیج پرسی به بازار ارائه می شوند، در صورت خرابی، نمی توان به راحتی میکروفون آن را تعمیر یا تعویض کرد.
کارشناسان شرکت نگاکو می توانند شما را در زمینه دوربین مدار بسته راهنمایی نمایند.
:: برچسبها:
دوربین مدار بسته ,
دوربین مداربسته ,
:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0